MIFAS organitza una classe oberta de ioga accessible per a persones amb discapacitat

04/11/2021
MIFAS

A les sessions de ioga accessible treballarem tècniques de respiració conscient, postures físiques adaptades a les capacitats de cada persona, meditació mindfulness i exercicis per a la psicomotricitat.

El proper dijous 18 de novembre acollim una sessió de ioga accessible a càrrec d’Elisabet Ollé, de Moves for Freedom, al centre MIFAS Active UEN, ubicat al barri de Sant Narcís de Girona.

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT:

Els principis del ioga no discriminen ningú, ho fan les postures, i aquestes només representen una petita part d'aquesta disciplina mil·lenària. La realitat és que, si pots respirar, pots fer ioga. El ioga accessible és una eina molt senzilla que convida a connectar amb un mateix d'una manera més conscient, generant una pràctica suau i terapèutica que s'adapta a les capacitats de cada persona. 

A les sessions de ioga accessible treballarem tècniques de respiració conscient, postures físiques adaptades a les capacitats de cada persona, meditació mindfulness i exercicis per a la psicomotricitat. Demostrant que quan tenim cura del nostre cos, relaxem la respiració i calmem la ment, es pot arribar a un gran estat de benestar.  

La sessió constarà d’una part teòrica on s’explicarà l’activitat i es respondran les preguntes que sorgeixin, i una part pràctica asseguts en cadira on farem una sessió introductòria de ioga accessible.

CAL PORTAR ROBA CÒMODA PER PROVAR ALGUN EXERCICI

OBJECTIUS:

  • Prendre consciència del cos, la respiració i la ment.
  • Millorar la capacitat respiratòria, la mobilitat i l’equilibri.
  • Aprendre a relaxar-se, reduir l’estrès i l'espasticitat.
  • Connectar amb cada part del nostre cos des d'una mirada amorosa.

A QUI S'ADREÇA: 

Aquesta jornada s’adreça a qualsevol persona amb discapacitat que vulgui introduir-se o provar el ioga, i no pugui assistir a una classe ordinària. 

DATA:

Dijous 18 de novembre de 2021, de 18h a 19h.

LLOC:

MIFAS Active UEN (Carrer Empúries 31, baixos, 17005 Girona).

INSCRIPCIÓ:

GRATUÏTA | Places limitades! 

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
aalfonso@mifas.com
www.mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:03