MIFAS organitza "SIRIUS: per a l'autonomia personal i la supressió de barreres arquitectòniques"

13/11/2013

MIFAS organitza la Jornada “SIRIUS: PER A L’AUTONOMIA PERSONAL I LA SUPRESSIÓ DE BARRERES ARQUITECTÒNIQUES” que es durà a terme el proper 27 de novembre a les 9.30h al Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de Vilafant. (mapa)

SIRIUS és un servei d'assessorament gratuït per a donar solucions personalitzades per a millorar l'autonomia personal i l'accessibilitat a l'entorn per part de l'equip format per una arquitecta i una terapeuta ocupacional.

Les places són limitades. Les persones interessades, poden inscriure’s fent clic aquí, a través del correusdevesa@mifas.com o el telèfon 972 41 40 41.

PROGRAMA


9:30 hores
Benvinguda dels participants

9:40 hores
Inauguració de la jornada a càrrec de la Il•lustríssima Sra. Consol Cantenys i Arbolí, alcaldessa de Vilafant. Presentació del Grup MIFAS i del PROGRAMA SIRIUS a càrrec del Sr. Pere Tubert, president del Grup MIFAS.


10:00 hores
Ponència "SIRIUS: ASSESSORAMENT GRATUIT PER LA SUPRESSIÓ DE BARRERES ARQUITECTÒNIQUES EN ÀMBITS PRIVATS I PÚBLICS” a càrrec de la Sra. Maria Mercè Corominas, arquitecta del Programa Sirius del Grup MIFAS.


10:45 hores
Ponència "SIRIUS: ASSESSORAMENT GRATUIT D’AJUDES TÈCNIQUES I ADAPTACIÓ DE L’ENTORN PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA” a càrrec de la Sra. Yolanda Costa, terapeuta ocupacional del Programa Sirius del Grup MIFAS.


11:30 hores
Torn obert de preguntes i cloenda de la jornada.


11:45 hores
Visita a les instal•lacions del centre.

Descarrega't la invitació i el programa fent clic aquí 

 

Comentaris