MIFAS organitza la 3a sessió del cicle de xerrades: «Sexualitat és salut» a la seu central de Girona

28/11/2022
MIFAS

S’emmarca dins del Cicle de Xerrades «Obrim el meló de la Sexualitat?» i parlarem sobre la seva contribució al nostre benestar o malestar físic i psicològic. És oberta a tothom! Ens hi acompanyes? Sessió presencial i online | Entrada lliure

La sexualitat és un factor a considerar quan parlem de salut, ja que contribueix al nostre benestar o malestar participant, tant a nivell físic com psicològic, en diferents processos químics que afecten el nostre estat personal. Una lleugera revisió d’aquests, d’anatomia de la sexualitat i de patologies més comuns, juntament amb el coneixement de quins serveis de suport i professionals de referència ens poden ajudar, pot facilitar una comprensió més completa de la importància d’aquest àmbit en la salut individual.

La sessió «Sexualitat és salut», emmarcada dins del Cicle de Xerrades «Obrim el meló de la Sexualitat?» , es durà a terme el proper dijous 15 de desembre a la Seu Central de MIFAS.

Hora, lloc i metodologia

Es realitzarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat,43, a Fontajau. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir les sessions i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de Instagram live @grupmifas.

Les sessions seran a càrrec de la Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica amb una dilatada experiència professional dins el mon de la discapacitat física.

L’entrada és oberta a tothom, però s’agraeix que ens confirmin l’assistència, a través del següent formulari, per a la correcta organització de la sala.