MIFAS organitza la 2a sessió del cicle de xerrades: «Sexualitat, en quin punt ens trobem?» a la seu central de Girona

24/10/2022
MIFAS

S’emmarca dins del Cicle de Xerrades «Obrim el meló de la Sexualitat?» i parlarem sobre què defineix la sexualitat humana i en què es distingeix d’altres dinàmiques en éssers vius.

A què ens referim quan parlem de sexualitat humana? Per parlar-ne cal prendre consciència de què la defineix i què la distingeix d’altres dinàmiques sexuals en éssers vius. Es farà una ullada a manifestacions, particularitats i processos que s’han donat en la història de la humanitat a fi d’identificar el model i moviments actuals. Reconsiderarem alguns tòpics i tabús sexuals socials, i observarem la importància d’assumir un paper responsable, implicat i personal, en la sexualitat pròpia.

La sessió «Sexualitat, en quin punt ens trobem?», emmarcada dins del Cicle de Xerrades «Obrim el meló de la Sexualitat?» , es durà a terme el proper dijous 17 de novembre a la Seu Central de MIFAS.

Hora, lloc i metodologia

Es realitzarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat,43, a Fontajau. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir les sessions i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de Instagram live @grupmifas.

Les sessions seran a càrrec de la Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica amb una dilatada experiència professional dins el mon de la discapacitat física.

L’entrada és oberta a tothom, però s’agraeix que ens confirmin l’assistència, a través del següent formulari, per a la correcta organització de la sala.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:56