MIFAS organitza dues sessions informatives sobre digitalització de documents amb l’idCAT per a la gestió de tràmits a la Generalitat de Catalunya

06/02/2023
MIFAS

L'idCAT Certificat és un identificador digital que et permet accedir als diferents tràmits i gestions que ofereixen moltes administracions com, els Ajuts PUA, certificats de discapacitat, entre d’altres. Informa’t a les nostres sessions!

La digitalització dels documents cada vegada agafen més força i, properament, totes aquelles accions i tràmits que abans es podien realitzar de manera presencial, estaran obligades a presentar-se de manera telemàtica.

L'idCAT Certificat és un identificador digital que s'instal·la al vostre navegador tot garantint la vostra identitat a Internet i us permet accedir als diferents tràmits i gestions que ofereixen moltes administracions com, per exemple:

  • Realitzar i presentar tràmits a la Generalitat (PUA, Certificats de discapacitat, valoracions Grau de Dependència, entre d’altres.)
  • Obtenir l'informe de vida laboral de la Seguretat Social.
  • Obtenir el certificat d'antecedents penals que ofereix el Ministeri de Justícia.
  • Presentar la declaració de la Renda a l'Agència Tributària (AEAT).
  • Accedir a diferents carpetes ciutadanes.
  • Altres accions.

L'idCAT Certificat permet operar amb les administracions públiques i assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que envieu per Internet. També us permetrà, per exemple, signar documents amb totes les garanties.

Així doncs, des de MIFAS organitzem dues sessions informatives amb l’objectiu d’ensenyar-vos a crear l’idCAT i aprendre in situ com funciona. D’aquesta manera podrem seguir oferint la millor atenció i realitzar els vostres tràmits al moment, assegurant d’aquesta manera el registre i la presentació dels vostres documents d’una manera individualitzada i intransferible.

LLOC: Aula de formació de la Seu Central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat, 43 baixos, 17007 Girona)

IMPORTANT: S'ha de portar un telèfon mòbil.

Inscriu-te a una de les següents sessions!

23 de febrer de 2023  de 10h a 11h

16 de març de 2023 de 10h a 11h