MIFAS Olot organitza dues jornades de sensibilització durant el passat cap de setmana

24/05/2016

Els dies 20 i 21 de maig, MIFAS Olot ha organitzat dues jornades de sensibilització adreçades a nens i nenes del centres educatius d’Olot i als comerciants i població en general de la ciutat.

Aquest cap de setmana, la ciutat d’Olot ha viscut dues jornades de sensibilització sobre la discapacitat física amb l’objectiu de promoure,  per una banda l’esport adaptat i per l’altra, la importància de l’eliminació de les barreres arquitectòniques dels comerços.

El divendres 20 de maig i a les pistes d’atletisme d’Olot, prop de 100 alumnes de diferents centres educatius de la ciutat van participar en una jornada d’atletisme en cadira de rodes i altres jocs sense barreres.

El dissabte 21 de maig, comerciants i ciutadans de la ciutat van participar en un slalom en cadira de rodes amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre les barreres arquitectòniques i aconseguir que aquestes s’eliminin ens el comerços i l’hostaleria.  Aquesta activitat es va poder realitzar gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa.

L’objectiu de les jornades és aprendre d’una manera divertida, els valors de la solidaritat, la tolerància, el respecte i l’acceptació de les diferències, valors indispensables per integrar les persones que tenen necessitats especials.

Comentaris