MIFAS inicia un cicle de xerrades sobre sexualitat, sota el títol «Obrim el meló de la sexualitat?»

07/10/2022
MIFAS

El cicle és obert a tots els públics i té com a objectiu crear un espai on recollir informació i fer-se preguntes.

Grup MIFAS organitza un Cicle de Xerrades sobre Sexualitat dirigit, no només al col·lectiu de persones amb discapacitat, sinó obert a familiars, professionals de sectors relacionats i a tot el públic en general que estigui interessat a participar.

Què tractarem

Sota el títol «Obrim el meló de la Sexualitat?» es pretén facilitar un apropament a aquesta, des de diferents perspectives, propiciant un espai on es plantejaran alguns continguts que puguin donar peu a formar-se una idea més àmplia d’una dimensió personal a la que sovint no se li dedica suficient atenció a nivell informatiu.

La discussió sobre el model de Sexualitat heretat a nivell social, alguns tòpics, prejudicis i tabús adquirits, la importància de la Sexualitat dins l’àmbit de la salut o el paper que juga la responsabilitat personal en la descoberta i exercici de la pròpia Sexualitat, entre d’altres, seran temes en els que s’incidirà. Es proposarà, a més, obrir la mirada vers els drets de la persona, en aquest àmbit, quan apareixen diferències que no encaixen en els estàndards socials.

Relació de sessions i dates:

  • 20/10/22  Sexualitat, zona prohibida
  • 17/11/22  Sexualitat, en quin punt estem?
  • 15/12/22  Sexualitat és salut
  • 19/01/22  La sexualitat: un dret a la persona
  • 16/02/23  Sexualitat, en tenim tots!
  • 16/03/23  Hi ha una fórmula per a la sexualitat?
  • 20/04/23  Sexualitat, amb “m” de “meva”!
  • 18/05/23  Quan el sexe no és per a tothom...
  • 15/06/23  Sexualitat, i ara...., què?

Inici i durada del cicle de xerrades

El Cicle s’inicia amb la primera sessió “Sexualitat, zona prohibida”, el dijous 20 d'octubre i es durà a terme fins el mes de juny de 2023, a raó d’una sessió mensual que sempre serà en dijous.

Hora, lloc i metodologia

Es realitzarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat,43, a Fontajau. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir les sessions i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de l’instagram live @grupmifas.

Les sessions seran a càrrec de la Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica amb una dilatada experiència professional dins el mon de la discapacitat física.

L’entrada és lliure, però s’agraeix que ens confirmin l’assistència a través d’un WhatsApp al 650 09 36 34, o bé al formulari que trobareu a la sessió mensual de cada xerrada, per a l’organització de la sala.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

14:27