MIFAS inaugura la seva nova delegació territorial a Blanes

02/12/2014

La inauguració l’ha presidida l’alcalde de Blanes, Josep Marigó. La nova delegació territorial està ubicada a l’Avinguda Extremadura, 1 de Blanes.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va presidir ahir a la tarda la inauguració de la nova delegació territorial de MIFAS a Blanes acompanyat d’Albert Carbonell, president de l’entitat. L’acte va servir per posar de relleu els serveis que MIFAS ofereix a la persones amb discapacitat física i en concret a les persones de la zona sud que abraça les comarques de la Selva i el Maresme.

Una setantena de persones foren presents a l’acte, entre elles socis, amics de MIFAS, familiars, treballadors i entitats dels tercer sector de Blanes.

En aquesta nova ubicació, MIFAS continuarà donant servei als prop dels 900 socis actius d’aquesta zona oferint-los un espai de trobada i dinamització, a més dels serveis generals com són el d’atenció al soci, el servei d’integració laboral, formació, tallers d’informàtica, assessorament sobre barreres arquitectòniques i activitats d’oci entre d’altres.

Comentaris