MIFAS i MMM’AGRADA s’uneixen per dinamitzar la cultura i la música com a eina d’inclusió a la ciutat de Girona

02/11/2022
MIFAS

El primer concert d’aquesta 5a temporada és amb “el Güeno” cantautor de rumba. L’actuació serà el dissabte 5 de novembre, a les 18:30h al Centre Cívic Ter de Girona.
CONCERT GRATUÏT! RESERVA LA TEVA ENTRADA

Aquest mes d’octubre, MIFAS i Mmm’agrada s’han unit amb l’objectiu de seguir impulsant la iniciativa de Mmm’agrada, entitat fundada l’any 2016 per l’activista Josep Bécares, que té com a objectiu dinamitzar la cultura i la música a la ciutat de Girona, a través d’un cicle de concerts. A través d’aquests concerts es treballa per posar en valor el talent artístic del territori Gironí, especialment de persones amb discapacitat física.

Així doncs, a partir d’ara, MIFAS serà l’encarregada de dinamitzar el cicle de concerts i s’estrenarà amb el primer d’aquesta 5a temporada amb “el Güeno” cantautor de rumba. L’actuació serà el dissabte 5 de novembre, a les 18:30h al Centre Cívic Ter de Girona (Carrer de Can Sunyer, 46, 17007 Girona), amb entrada gratuïta amb prereserva a l’agenda del web de l’Ajuntament de Girona.

https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=32812&ta=age

El Güeno tocarà temes del seu primer EP, La epopeia, que parlen d’històries de personatges que intenten encaixar a la societat, sempre amb humor i carisma. Hi haurà un espai de micro obert per a tots els músics que hi vulguin participar, com sempre als concerts de Mmm’agrada.

Mmm’agrada compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, UME Unió Musical, Enderrock i la Cafeteria l’Hort.

El total d’actuacions programades per aquesta 5a temporada és de 7 i us convidem a que vingueu a gaudir de la música en un ambient fabulós i familiar.