MIFAS I EUSES estableixen un marc de col·laboració

02/03/2018

El dimarts 27 de febrer, el director del Grau en CAFE, Adrià Martín, va visitar la Unitat de Salut i Esport de MIFAS, per establir un marc de col·laboració entre les dues institucions.

Amb aquesta col·laboració, s’oferirà als estudiants de CAFE l’opció de realitzar pràctiques extracurriculars a la Unitat de Salut i Esport de MIFAS per aprendre i conèixer el funcionament d’una unitat com aquesta que implementa programes d’activitat física i salut adreçats a persones amb discapacitat física amb l’objectiu de millorar la seva salut física. Les pràctiques estaran tutoritzades per la Laia Planella, entrenadora personal i Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

Aquesta acció es suma a les col·laboracions docents que realitza MIFAS a l’assignatura de 3r de CAFE “Activitat física i esport per a persones amb alguna discapacitat” amb una sessió de bàsquet en cadira de rodes i amb la col·laboració a l’organització de la Jornada de Sensibilització en el marc del projecte Crea XarXa.

  • Foto: EUSES