MIFAS i Amb les teves mans s’uneixen en una campanya solidària per ajudar les persones afectades per la guerra a Ucraïna

15/04/2024
MIFAS

Del 6 al 17 de maig es farà una campanya de recollida de material ortopèdic, productes d’urologia i bolquers per a civils i soldats ferits, a la seu central de MIFAS.

L’Associació Amb les teves mans és una ONG catalana que ofereix ajuda humanitària a les comunitats afectades per conflictes armats i desastres naturals, i treballa per proporcionar assistència mèdica, alimentària i altres recursos essencials.

Des del seu establiment, al 2016, ha estat compromesa amb les víctimes del conflicte entre Rússia i Ucraïna, i realitza viatges per proporcionar material sanitari i aliments al poble ucraïnès afectat per la guerra. Després de dos anys ha rebut moltes peticions d’Ucraïna i Cracòvia (Polònia) per obtenir material ortopèdic, productes d’urologia i bolquers.

Així doncs, per cobrir aquestes necessitats, MIFAS i l’Associació Amb les teves mans s’uneixen en una campanya solidària conjunta per recollir tot aquest material adreçat a les víctimes de la guerra d’Ucraïna, incloent crosses, cadires de rodes manuals, caminadors, sondes, col·lectors i bolquers per a persones grans. Els productes que continguin bateries elèctriques queden exclosos de la recollida.

La campanya de recollida es durà a terme del 6 al 17 de maig i hi podran participar persones associades, persones amb discapacitat en general, ortopèdies, farmàcies, hospitals, CAPs, geriàtrics, centres de dia, i altres entitats que disposin de material per donar.

Tot el material que s’hagi recollit es podrà portar a la seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat, 43 baixos de Girona) en horari de 8h a 15h, i la primera setmana de juny es transportarà a Ucraïna amb furgonetes de l’Associació Amb les teves mans.

Per a més informació sobre com participar en la campanya de recollida:

MIFAS: Sara Devesa | sdevesa@mifas.cat
Amb les teves mans: Milton Sánchez | milton@amblestevesmans.cat