MIFAS habilita i amplia els espais del Centre d’Atenció Integral MIFAS

14/04/2021
MIFAS

El Centre d’Atenció Integral MIFAS ha habilitat un espai que quedava pendent de reformar i amplia espais i serveis adreçats a persones amb i sense discapacitat física.

MIFAS ha finalitzat l’habilitació dels espais de què disposa en el seu Centre d’Atenció Integral. El centre que es va posar en marxa a finals del 2017, comptava amb una superfície de 350 m2 on s’hi duen a terme diferents serveis adreçats a persones amb i sense discapacitat.

D’ençà que es va posar en funcionament, la demanda i el número de clients ha anat creixent i s’ha acabat d’habilitar un espai de 50 mque fins ara s’usava de magatzem.

Amb aquesta renovació d’espais s’ha aconseguit una superfície total de 400m2 on s’hi ha enquibit dos despatxos més per fer atencions individualitzades dels serveis de fisioteràpia, atenció psicològica i teràpia ocupacional.

Aquests arranjaments han estat possible gràcies a la col·laboració econòmica de la Fundación Mútua Madrileña i Fundació “la Caixa”.

Recordem que el Centre d’Atenció Integral MIFAS és un centre gestionat per la Fundació MIFAS que està ubicat al barri de Sant Narcís de Girona, a escassos metres de la Residència MIFAS i ofereix serveis per a la rehabilitació, l'entrenament i la millora de la salut de les persones.

     

Comentaris