MIFAS guanyadora en la Categoria Covid del certamen fotogràfic CinfaSalud

07/04/2021
MIFAS

Oriol Leza, treballador del Centre de Dia Pere Llonch, és l’autor de la fotografia guanyadora del concurs “La mirada del paciente” organitzat per CinfaSalud.

MIFAS ha estat una de les entitats guanyadores de la “IV edició del certamen Fotogràfic CinfaSalud: La Mirada del Paciente”, organitzat per Cinfa. Concretament, ha estat la guardonada dins de la categoria Covid19 i amb una fotografia que porta el títol de “Trajecte”. El seu autor és l’Oriol Leza, un treballador del Centre de Dia Pere Llonch de MIFAS, a Vilafant que ha volgut plasmar la solitud de les persones usuàries del centre durant el trajecte al seu domicili durant la crisi sanitària.  Tal i com diu Leza, amb paraules textuals: “Era una sensació molt estranya veure com aquests viatges que abans estaven marcats per l'alegria dels noies i noies, per les cançons, les xerrades i les rialles entre ells, s'havien convertit en moments de tensió i silenci absolut. Era molt trist veure només a una persona que viatja en el vehicle sense parlar amb ningú o no trobar ni una ànima pels carrers. Va ser més dur encara perquè aquests nois i noies tenen molt poques oportunitats de socialitzar i gaudien al màxim de l'estona que passaven amb els seus companys en aquests trajectes”. 

El certamen ha premiat a dues entitats més d’entre quasi 500 candidatures, els 3.500€ del primer premi ha estat per a l’Associació Catalana Síndrome Prader-Willi Catalunya i els 1.500 euros del segon premi ha estat per a la Asociación Gallega de Trasplantados de Médula ösea (Asotrame).

Enhorabona a tots i totes els participants!


Més informació a: https://bit.ly/3dDkt9S

  • ''Trajecte'' d'Oriol Leza

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:55