MIFAS entrega els premis als guanyadors del II Concurs de Manualitats

28/11/2014

Tots els participants són persones amb discapacitat física i sòcies de l’entitat que han aportat obres de gran valor personal.

Avui divendres 28 de novembre i al Centre Cívic Sant Narcís de Girona, s’ha dut a terme l’acte d’entrega de premis del II Concurs de Manualitats de MIFAS, un concurs bianual obert als socis/es i amics/gues de l’entitat.

Han participat a l’acte, Albert Carbonell, president de MIFAS i Roser Urra, Regidora de Joventut i Serveis Administratius de l’ajuntament de Girona que ha fet l’entrega de premis a les tres millors obres que han estat les de Lluís Aylon, Elvira Serra i Massimiliano Rossi.

Els membres del jurat, que ha avaluat les obres i ha estat present també a l’acte,  han estat Lluís Bosch Martí, artista, docent, articulista i il·lustrador i Llorenç Carreras, metre, pedagog, escriptor, artista, exdirector de l’escola Annexa, activista social i cultural i trobador.

L’exposició amb totes les obres dels participants restarà oberta fins el 8 de desembre en el mateix Centre Cívic de Sant Narcís per tal que tothom qui vulgui, la pugui visitar.

Comentaris