MIFAS engega un taller de ioga inclusiu i sonoteràpia

21/03/2023
MIFAS

Ja fa un mes que s’ha posat en marxa amb alguns participants i, de moment, no s’accepten més inscripcions ja que es preveuen grups reduïts per tal de garantir una pràctica íntima i de qualitat.

Dins el programa MIFASXperience, que promou activitats d’oci, esport i aventura per a persones amb discapacitat, s’ha iniciat aquest taller de ioga inclusiu i sonoteràpia amb l’objectiu de donar espai a una activitat que aporta tants beneficis com connectar i equilibrar cos, ment i respiració o reduir l’estrès i l’ansietat, entre d’altres. A més, l’activitat inclou la pràctica de la sonoteràpia, a través de bols tibetans, també molt beneficiosa per restaurar la salut de tot l'organisme a través del so, la vibració i el silenci. Una experiència única i, com diu la instructora del taller, Elisabeth Ollé, <<El ioga és inclusiu, va molt més enllà de les postures. La realitat és que si pots respirar, pots fer ioga>>.

El taller s’imparteix a MIFAS Girona a través del projecte RESPIRA, que condueix l’Elisabeth Ollé, amb molta cura i respecte per a les persones que en participen, així com la posada en escena de la pràctica.

De moment, l’activitat es troba en fase pilot, amb perspectiva d’obrir-se per l’alta demanda que estem rebent, i té un cost simbòlic de 6€/sessió. Així doncs, obrim una llista per a totes aquelles persones amb discapacitat física a qui els hi agradaria provar i participar d’aquest taller.

 

T'agradaria formar part del taller de ioga inclusiu properament? Apunta't!

 

Més informació sobre el ioga inclusiu: www.yogainclusivorespira.com/ca

Més informació sobre el programa: Manu Heras / mheras@mifas.cat