;

MIFAS dona suport a la iniciativa #AccesibilidadYA

06/11/2017

MIFAS dona suport a la iniciativa #AccesibilidadYA impulsada per la Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica(COCEMFE).

Amb el lema #AccesibilidadYA, COCEMFE ha impulsat una iniciativa junt amb la col·laboració de les seves entitats membre, amb la que es reivindica la discriminació que pateix el col·lectiu de persones amb discapacitat per manca d’accessibilitat universal.

Per aquest motiu, demà dimarts 7 de novembre, el Congrés dels Diputats debatrà sobre el dret a vot de les persones amb discapacitat, al mateix temps que hi ha programades tot un seguit de manifestacions al carrer en 35 ciutats espanyoles.

Durant les concentracions s’informarà la població sobre les barreres arquitectòniques i es reivindicarà l’incompliment de la Llei General de Drets de Persones amb Discapacitat i de la Inclusió Social que fixa el 4 de desembre de 2017 com la data límit perquè tots els productes i serveis siguin accessibles.

Des de MIFAS creiem que encara queda molt per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i que no es pot anar endarrerint un aspecte que afecta a milers de persones a tot el país. Les barreres arquitectòniques limiten la vida diària a les persones amb mobilitat reduïda i és responsabilitat de tots i sobretot de l’Administració d’anar-les eliminant.  

Comentaris