MIFAS disposa d’un vehicle adaptat gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa”

15/09/2021
MIFAS

La Fundació “la Caixa” i Concessionari Tarraco Center, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 23.000 euros perquè l’Associació MIFAS disposi d’una furgoneta adaptada per al centre ocupacional.

Al Centre Ocupacional MIFAS s’ofereix atenció diürna a persones amb discapacitat física i en edat laboral amb l’objectiu d’aconseguir la seva màxima integració social a través de l’ocupació activa. Un dels serveis que s’ofereix és el transport adaptat, amb un recorregut per Girona ciutat i municipis propers per a recollir les persones usuàries als seus domicilis, realitzant el transport fins al Centre Ocupacional de Riudellots i viceversa.

La col·laboració realitzada a Girona pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació “la Caixa” de 23.000 euros i la col·laboració de Concessionari Tarraco per facilitar a l'entitat l'adquisició del vehicle.

A l'acte de lliurament hi ha assistit el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana; el president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell, i el director comercial de CaixaBank Consumer Payments, Antoni Gallardo.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:03