MIFAS crea una escola d’esport adaptat per a nens i nenes d’a partir de 8 anys

30/09/2015

El divendres 2 d’octubre, a les 18:00h, s’organitzarà una sessió informativa al Pavelló de Girona Fontajau adreçada a familiars i professors de nens i nenes amb discapacitat en què s’explicarà la metodologia i el funcionament de l’escola d’esport adaptat.

El proper divendres 2 d’octubre, el president, Albert Carbonell i el coordinador de la Secció Esportiva de MIFAS, Carlos Bermúdez, presentaran la nova “Escoleta MIFAS”, una escola d’esport adaptat creada pel Grup MIFAS i adreçada a nens/es i joves amb discapacitat física d’a partir de 8 anys que vulguin practicar un esport.

Els objectius principals d’aquest projecte són, per una banda, millorar la qualitat de vida dels menors amb discapacitat a través de la pràctica esportiva, promovent la igualtat d’oportunitats des d’edats precoces i entenent que l’esport no és només una activitat física, sinó un espai excel·lent per introduir valors i permetre desenvolupar habilitats físiques i psíquiques als que el practiquen. I per l’altra omplir el buit d’esport adaptat per a  nens de la demarcació de Girona.   

L“Escoleta MIFAS” iniciarà la seva activitat el 16 d’octubre i es realitzarà fins el mes de juny, tots els divendres de 17h a 19h al pavelló de Fontajau amb l’objectiu que l’infant/jove pugui provar diferents esports adaptats a la seva discapacitat i encaminar-lo cap el que li agradi més.  Aquest curs escolar 2015/16, l'activitat serà gratuïta.

Es disposarà de professionals qualificats en l’àmbit esportiu i de lleure amb una dilatada experiència en l’esport adaptat.

Si algú no pot venir a la presentació però està interessat en rebre informació, cal que es posi en contacte amb l’Albert Carbonell a través del telèfon de MIFAS, al 972 41 40 41.

Comentaris