MIFAS crea la figura de l’Agent Informatiu

25/05/2020
MIFAS

MIFAS ha creat la figura de l’Agent Informatiu amb l’objectiu d’oferir, tant al sector públic com privat, un servei d’informació i gestió del compliment de les mesures de salut pública marcades pel govern, durant la crisi del coronavirus.

La situació epidemiològica que ha generat una crisi sanitària com a conseqüència de la COVID-19 ha obligat a adoptar mesures de salut pública que han alterat la normalitat de les relacions socials, econòmiques i productives en tots els àmbits. En un context de pandèmia i d’emergència sanitària on cal garantir la protecció de la salut de totes les persones, MIFAS ha creat l’Agent Informatiu, un servei que ofereixen els Centres Especials de Treball de l’entitat tant a ens públics com a les empreses privades.  Totes les persones candidates per a aquest lloc de treball rebran una formació especialitzada i amb un temari específic i actualitzat amb les darreres normatives.

L’Agent Informatiu és un figura pensada per espais on hi hagi afluència de gent i que vetlli per al compliment de les mesures sanitàries establertes pel govern, pel propi ajuntament o fins i tot, en els casos d’establiments privats, de la seva direcció.  Des de l’entitat es pensa sobretot en oferir el servei en platges, piscines municipals, establiments turístics i centres comercials.

La seva tasca és bàsicament informativa i no emet cap sanció econòmica, sinó que pretén informar la ciutadania sobre les normes per preservar la salut pública, prevenir conflictes i dissuadir conductes incíviques. Algunes de les seves tasques més concretes poden ser, vetllar perquè es compleixi la distància de seguretat, repartir EPIS i fins i tot recollir inquietuds i suggeriments.
 
Els serveis que MIFAS ofereix des dels Centres Especials de Treball tenen un valor afegit, afavoreixen la inclusió social del col·lectiu de persones amb discapacitat física, donat que el 80% de la plantilla dels CETs està formada per persones amb certificat de discapacitat. La selecció del personal es fa a través de la borsa de treball de l’entitat que actualment té 1.084 persones en recerca activa de feina.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

19:57