;

MIFAS contracta 94 persones per a la temporada d’estiu, 82 amb discapacitat física

04/07/2020
MIFAS

Des del mes de juny i fins a dia d’avui, MIFAS ha incorporat a la seva plantilla 94 persones per cobrir diferents llocs de treball del Grup.

La majoria dels llocs a ocupar els generen els seus Centres Especials de Treball, dedicats principalment a la gestió de les zones blaves i aparcaments de diferents municipis de la costa de la demarcació de Girona i Barcelona.

El perfils més demandats han estat els de controlador/a de pàrquing i zones d’estacionament regulat, agent cívic i agent informatiu, dels quals hi ha hagut un total de 82 insercions, seguit de curador/a i neteja.

Aquestes 94 persones se sumen al total de la plantilla del Grup que fins ara era de 308, i que actualment arriben a un total de 402 persones treballadores.

El procés de selecció dels candidats es fa a través d’un equip multidisciplinari del Servei d’Integració Laboral de l’entitat, que avalua el lloc de treball, fa les entrevistes de selecció i el posterior acompanyament al seu lloc de treball.

Abans d’acabar l’estiu, es preveu que hi hagi alguna altra incorporació i des de l’entitat es fa una crida a inscriure’s a la borsa de treball a les persones amb discapacitat que estiguin en recerca de feina.

Recordem que l’objectiu dels Centres Especials de Treball del Grup MIFAS és crear llocs de treball per a persones amb discapacitat física i que els seus beneficis es reinverteixen en els serveis que es gestionen des de la seva Fundació.

Informació addicional

Comentaris