MIFAS contracta 6 joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil

30/10/2019
MIFAS

El joves s’han incorporat a la plantilla aquest mes d’octubre i tindran un contracte laboral en pràctiques i formació de 6 mesos.

Grup MIFAS s’ha acollit a la convocatòria del programa de Garantia Juvenil i ha contractat 6 joves beneficiaris del programa que tindran un contracte de 6 mesos i realitzaran tasques en diferents departaments de l’entitat.  En concret, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Grup MIFAS una subvenció de 66.000€ per a la seva contractació.

Aquest matí, Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, ha donat la benvinguda als 6 joves que tindran un contracte per un període de 6 mesos a jornada completa que va des del mes d’octubre de 2019 fins a l’abril de 2020. Tots els joves tindran un referent que els assessorarà i els farà seguiment i disposaran també d’un pla de treball adequat a la seva formació.

Les persones contractades tindran el seu lloc de treball en diferents serveis i àrees de l’entitat: a la seu central de Girona hi haurà un tècnic en informàtica i un auxiliar administratiu, a la Residència, un auxiliar de residència i un dinamitzador i al Centre Ocupacional ubicat a Riudellots de la Selva hi haurà un auxiliar de dependència i un integrador social.

Aquest és el quart any que MIFAS és beneficiària del programa i dels 28 joves contractats en els darrers anys, 6 continuen en plantilla un cop finalitzat el programa.  

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral, després d’acabar els seus estudis o quedar-se sense feina. El programa rep el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves d’entre 16 i menors de 30 anys.

  

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:29