MIFAS col·labora amb el Banc d’Aliments i obre un punt de recollida al seu Centre de Salut i Esport

10/11/2020
MIFAS

MIFAS ha volgut col·laborar amb el Banc d’Aliments arran de l’increment de les demandes socials que han arribat a l’entitat a causa de la pandèmia de la COVID19.

El dilluns 23 de novembre, MIFAS tindrà un punt de recollida d’aliments i altres productes imprescindibles al seu Centre de Salut i Esport MIFAS Active. L’objectiu és col·laborar amb el Banc d’Aliments de Girona per aplegar el màxim de material i poder ajudar les famílies més vulnerables.

Els productes imprescindibles que es demanen són aquells que tenen una data de caducitat llunyana com arròs, pasta, sucre, menjar envasat en llauna, cereals, cacau i fins i tot productes per a nadons com bolquers, cremes...  També tot tipus d'aliments per a persones amb intoleràncies alimentàries.

MIFAS ha volgut col·laborar amb el Banc d’Aliments de les comarques de Girona arran de l’increment de les demandes socials que han arribat a l’entitat a causa de la pandèmia de la COVID19.  És per això que es demana a tota la ciutadania que pugui, que col·labori portant algun d’aquests productes per ajudar a aquelles famílies que tenen més necessitat.

MIFAS tindrà obert el seu punt de recollida del 23 de novembre al 17 de desembre, de les 9:00h a les 19:00h, que està ubicat al Carrer Empúries, 31 de Girona.