MIFAS, CINC i RACC promouen la contractació d’un servei d’assistència per a vehicles elèctrics

12/12/2019
MIFAS

L’Associació MIFAS, CINC i RACC signen un acord per promoure la contractació d’un servei d’assistència pioner per a vehicles de mobilitat personal.

L’Associació MIFAS, CINC i el RACC han signat un acord de col·laboració per promoure la contractació de RACC Scoot+, el primer servei d’assistència per a vehicles de mobilitat personal, que també dóna cobertura a les cadires de rodes elèctriques i als aparells per al desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda.

D’aquesta manera, MIFAS dona suport a aquesta modalitat d’assistència pionera en vehicles elèctrics per a la mobilitat personal.

Gràcies a aquest acord, els usuaris d’aquests tipus de vehicles, ja siguin cadires de rodes elèctriques o aparells elèctrics de mobilitat personal, podran contractar a través de CINC, l’assistència  RACC Scoot +, que inclou una garantia de responsabilitat civil de fins a 300.000€ per a qualsevol accident amb tercers, assistència sanitària urgent que cobreix fins a 600€ de despeses mèdiques; la possibilitat de reallitzar consultes sobre salut per telèfon a un metge de guàrdia 24h al dia; la sol·licitud d’assistència per gelolocalització a través d’una aplicació mòbil; i assistència jurídica i gestió de multes.

A més a més, el servei incorpora l’assistència mecànica al vehicle elèctric, que inclou el desplaçament d’un cotxe-taller per fer la reparació al mateix lloc de l’avaria amb una cobertura de fins a 25 km de distància del domicili habitual o, en el cas que sigui temporal, amb el mateix límit d’on s’estigui allotjat.

Per això, MIFAS aposta per aquesta cobertura específica per a vehicles elèctrics de mobilitat personal perquè és la primera en aquest àmbit i inclou l’assistència mecànica, un servei imprescindible per a persones que pateixin una avaria i necessitin una reparació o trasllat immediats.

Per més informació contacta amb:

CINC
972 505 100
info@cinc.com
www.cinc.com


Sobre el RACC

El RACC és una entitat que ofereix cobertura i serveis d’alta qualitat per atendre les necessitats de més de 10 milions de persones a qualsevol lloc del món. És especialista en la prestació d’assistència personal, familiar, mecànica, sanitària urgent i a la llar i té la xarxa d’autoescoles més gran de l’Estat. Per cobrir les seves necessitats, l’entitat realitza 1.185.000 assistències a l’any i gestiona 600.000 pòlisses d’assegurances de diferents rams. El RACC promou una nova cultura de la mobilitat més segura i respectuosa amb el medi ambient, i té una gran capacitat de divulgació i influència en aspectes relacionats amb la millora de la seguretat viària, la reducció dels accidents i les infraestructures.

Sobre CINC

CINC és una empresa familiar fundada a Figueres el 1992, referent a Catalunya en serveis d’emprenedoria i assessoria empresarial, lloguer d’espais de treball i corredoria d’assegurances. Actualment, compta amb més de 80 treballadors que donen servei a prop de 5.000 clients a través de les seves seus a Barcelona, Girona i Figueres.

Informació addicional

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:30