MIFAS celebra una jornada com a acte final de la celebració del seu 40è aniversari

12/11/2019
MIFAS

El divendres 15 de novembre, es celebra una jornada de reflexió sobre aquests 40 anys d’història, no només de l’entitat, sinó de la situació actual de les persones amb discapacitat i alhora posant la mirada en el futur.

Amb motiu dels actes de celebració del 40è aniversari de l’Associació MIFAS, el divendres 15 de novembre se celebra una jornada de reflexió sobre els 40 anys d’història de l’entitat i de l’evolució del col·lectiu de persones amb discapacitat, a la societat, al llarg d’aquests anys. La jornada se celebra a l’Auditori Factoria Cultural Coma Cros de Salt amb l’objectiu de debatre i avançar sobre la discapacitat en tots els seus àmbits.  Jordi Viñas, alcalde de Salt i Quim Ayats, diputat de la Diputació de Girona faran l’obertura de l’acte i Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, farà la cloenda.

La jornada que s’inicia a les 10h del matí i finalitza a les 13:30h, està formada per dues conferències i una taula rodona en què hi participen persones expertes i polítics, alguns d’ells vinculats a la ciutat de Girona i tots ells amb coneixement de l’entitat.  La primera conferència és a càrrec d’Antoni Puigvert, escriptor català que col·labora en diversos mitjans de comunicació i la segona a càrrec d’Albert Llovera, corredor de ral·lis professional i el primer pilot amb una discapacitat. 

A la taula rodona hi participen Carles Campuzano, Joaquim Nadal i Anna Simó. La modera Jordi Xargayó, director del Diari de Girona.

Al final de l’acte s’oferirà un aperitiu al mateix Auditori per a tots els assistents.

Consulta el Programa

Col·labora

 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

20:03