MIFAS celebra l’Assemblea de Compromissaris i presenta la Nova Junta Directiva

20/04/2015

Aquest dissabte 18 d’abril, l’Associació MIFAS ha celebrat l’Assemblea de Compromissaris en la que hi ha assistit els socis representants de totes les zones territorials de l’entitat.

Durant la celebració de l’Assemblea de Compromissaris, màxim òrgan de govern de l’entitat, Albert Carbonell ha fet un balanç de l’exercici 2014, ha explicat detalladament els serveis que es duen a terme tant de l’Associació com de la Fundació i ha presentat el programa de treball per al 2015, entre d’altres.

Enguany, s’han celebrat també eleccions per nomenar la nova Junta Directiva. Albert Carbonell, president des del 2014 després de la dimissió de Pere Tubert, ha presentat el seu equip de treball que dirigirà l’entitat fins l’any 2019.

Així doncs, la nova Junta Directiva, encapçalada per Albert Carbonell, està formada per 10 persones, totes elles amb discapacitat física, vinculades a MIFAS i amb una dilatada experiència en el món del col·lectiu. Albert Carbonell n’és el president, Anna M. Guillén la vicepresidenta, Àlex Viñolas el tresorer i Cristina Buch la secretària. Els vocals són Joan Vicenç Cordonet, Josep Ligero, Carlos Bermúdez, Rosa M. Ferrer, Francisco Asenjo i Adrià Gambin.

A la mitja part de la reunió, Válida sin barreras, empresa patrocinadora de l’equip de bàsquet en cadira de rodes, va participar de forma activa, per una banda oferint la possibilitat de provar la “Genny”, una cadira de rodes que funciona amb tecnologia segway i per l’altra amb la presentació d’un cotxe adaptat que va servir per resoldre dubtes en adaptació de vehicles dels assistents.

Comentaris