MIFAS arrenca una campanya de Crowdfunding per comprar tablets

11/05/2020
MIFAS

L'objectiu és combatre l'aïllament social de les persones usuàries dels centres de dia que són a les seves llars des del passat 16 de març, a causa de la crisi del coronavirus. Arribar a 4.000€ permetrà la compra de 20 tablets.

Grup MIFAS arrenca una campanya de recollida de fons per comprar tablets i facilitar la comunicació entre les persones usuàries dels seus centres assistencials, famílies i treballadors.

El passat 16 de març i degut a l’estat d’alarma decretat pel Govern Espanyol pel coronavirus, els nostres centres de dia ubicats a Riudellots de la Selva i Vilafant van tancar les seves portes deixant a les seves llars un total de 88 persones amb gran discapacitat. Des de la direcció dels centres s’està fent tot el possible per seguir atenent les necessitats de les persones usuàries, no només a nivell assistencial (acompanyaments mèdics, fer la compra, ...), sinó oferint suport emocional.

El handicap més important és que un 60% d’aquestes persones estan totalment aïllades del seu entorn social ja que al fet de tenir només telèfon fixe, s’hi ha de sumar que la persona curadora és major de 70 anys, o bé viuen en municipis aïllats. Per donar resposta a aquesta situació, MIFAS posa en marxa aquesta campanya de crowdfunding. Amb els diners recaptats es compraran tablets per afavorir el contacte amb els professionals i companys del centre i alhora evitar la pèrdua de les seves capacitats cognitives i comunicatives.

L’objectiu és recaptar 4.000€ per a la compra de 20 tauletes que l’entitat gestionarà i facilitarà a aquelles persones que no disposen de cap eina tecnològica.

Els donatius es poden fer a través de la plataforma migranodearena.org i el nom de la campanya és “Tablets per combatre l’aïllament social durant el coronavirus