Més de 70 persones van assistir a la jornada “Suport jurídic i social, ara i previsions de futur”

26/11/2019
MIFAS

Organitzada per MIFAS amb la col·laboració de la Fundació Support, i emmarcada dins del Cicle de Xerrades sobre drets legals i laborals de les persones amb discapacitat.

Ahir, més de 70 persones van assistir a la jornada sobre suport jurídic i social, ara i previsions de futur, que vam acollir a la Sala Gran de la UNED (Salt). La ponència va anar a càrrec de la responsable de l’àrea jurídica de Support, Núria Pi, que va resoldre dubtes sobre el sistema de suport en el paradigma dels drets humans, i de quina manera es pot preveure el futur.

Aquesta jornada s’ha emmarcat dins del Cicle de Xerrades “Drets legals i laborals de les persones amb discapacitat”, que consta de tres sessions, i de les quals ja n’hem celebrat dues.

La propera i última del cicle, “El patrimoni protegit. Un recurs que cal conèixer”, es durà a terme el dimarts 17 de desembre, a les 17:30h, a les aules de formació de la Seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat 43 baixos, Girona), i anirà a càrrec dels advocats de Codex Espai Legal, Joan Benítez i Miquel Regalat.