Més d’una cinquantena de persones van assistir a la primera jornada del nostre Cicle de Xerrades

18/06/2019
MIFAS

La jornada va resoldre dubtes sobre la incapacitat permanent i la seva compatibilitat amb el treball, les pensions i la legislació vigent.

Ahir a la tarda, a la Sala d’Actes de la UNED de Salt, es va dur a terme la “Jornada sobre la incapacitat permanent i la seva compatibilitat amb el treball. On és el límit?” a càrrec de Glòria Samblàs, advocada laboralista i professora associada de Dret del Treball a la facultat de dret de la Universitat de Girona. És la primera sessió de les tres que s’emmarquen a dins del Cicle de Xerrades “Drets legals i laborals de les persones amb discapacitat”, i que estem organitzant des de l’Associació MIFAS.

Hi van assistir més d’una cinquantena de i van poder resoldre els seus dubtes sobre la incapacitat permanent i la seva compatibilitat amb el treball, les pensions de la Seguretat Social i altres prestacions.

Moltes gràcies a la Glòria Samblàs per la seva col·laboració i professionalitat, i gràcies a totes aquelles persones que hi van assistir i van participar en la primera jornada del Cicle de Xerrades de MIFAS.