Marta Casacuberta visita la Residència MIFAS

14/04/2016

Avui, Marta Casacuberta ha visitat les instal·lacions de la Residència MIFAS i el nou Centre d’Atenció Integral per conèixer de prop els seus serveis.

Aquest matí, Marta Casacuberta,  directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de Girona i Carles Soler, Cap del Servei de Gestió Territorial del mateix departament, han visitat la Residència i el nou Centre d’Atenció Integral de MIFAS acompanyats del president, Albert Carbonell i el gerent de l’entitat, Alfons Moreno.

Durant la visita, Albert Carbonell ha explicat els serveis i el funcionament de la Residència de MIFAS a Girona, una residència urbana adreçada a persones amb gran discapacitat i que actualment atén un total de 32 persones.

La trobada ha servit també per ensenyar el nou Centre d’Atenció Integral que l’entitat vol posar en marxa properament i que s’ubica a les antigues oficines de l’Associació, al carrer Empúries, 31, un espai molt proper a la Residència MIFAS. Els serveis que s’hi volen posar en marxa s’engloben dins de quatre àrees d’intervenció relacionades amb la salut i la promoció de l’autonomia personal i tenen en comú el mateix objectiu, millorar la qualitat de vida de la persona.

Comentaris