Les Supercurses by The Family Run arriben a Girona

22/11/2016

Arriba la primera edició de les Supercurses by The Family Run a Girona on hi pot participar tothom qui tingui ganes de fer esport i passar una bona estona. Grans, petits, petits amb cotxet, cadires de rodes, només cal posar-hi ganes i ... córrer!!!

El proper 27 de novembre, la zona del pavelló de Fontajau es vestirà de festa per rebre les Supercurses by The Family Run, una carrera familiar que ja ha realitzat la 3a edició a Barcelona (superant els 2.500 participants) i la primera a Lleida (amb més de 1.500 infants i adults).

Les Supercurses by The Family Run és un esdeveniment esportiu, familiar i festiu sense precedents que combina la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària. En aquesta cursa corren infants des de 0 anys a 15 anys i el denominador comú és que tots arriben a meta de la mà dels que més estimen (pares, tiets, germans grans...).

La participació dels adults a les Supercurses té un valor de 5,50€ i la dels nens és gratuïta.

Un cop acabades les curses, es duran a terme una sèrie d’activitats i tallers accessibles a tothom, on hi participarem Grup MIFAS i Fundació Ramon Noguera entre d’altres entitats, creant un final de festa rodó. 

Grup MIFAS organitzarà partits de minibàsquet en cadira de rodes i disposarà d’una parada on hi podreu trobar detalls amb valor social elaborats per les persones usuàries dels centres assistencials de l’entitat.

A la zona d’activitats hi trobareu també un bar gestionat per Grup MIFAS i Fundació Ramon Noguera. Els guanys obtinguts es destinaran a les dues entitats a benefici del col·lectiu de persones amb discapacitat.

Les Supercurses by The Family Run Girona compten amb el suport del Consell Català de l’Esport, el Club Super3, l’Ajuntament de Girona, La Selva, Consell Esportiu del Gironès i Kaptiva Sports com a organitzadors.

A més, si fas la teva inscripció a través del Grup MIFAS, la tindràs gratuïta! Truca al 972 41 40 41 (Sara Devesa) i reserva la teva plaça.

Informació
www.supercurses.com

 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:25