La UNED Girona obre el seu període de matriculació als Graus Universitaris

17/09/2018

Les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% tenen la matrícula gratuïta als Graus Universitaris i descomptes especials en els idiomes (CUID).

La UNED Girona ha obert el seu període de matriculació. Fins al 23 d’octubre els alumnes que ho desitgin poden apuntar-se a algun dels 20 graus que ofereix als centres de Salt, Girona, Figueres, Olot o Sant Feliu de Guíxols.  La novetat d’aquest curs és la incorporació del Grau en Criminologia a l’oferta formativa del centre.

Els estudis d’idiomes també es veuen reforçats en el curs 2018-19. Els cursos d’anglès són els que compten amb més opcions, ja que es poden cursar tots els nivells, tots ells, acreditats oficialment i amb descomptes a estudiants de la UNED, de la UdG, persones desocupades i treballadores de l’Ajuntament d’Olot i Figueres.

Recordem també que les persones que tenen acreditat un grau de discapacitat igual o superior al 33% tenen la matrícula gratuïta als Graus Universitaris i descomptes especials en els idiomes (CUID).

Més informació:

www.uned.es
www.unedgirona.org
info@girona.uned.es
972 21 26 00