;

La setmana passada, el nostre soci Manu Heras va iniciar el camí de Sant Jaume en cadira de rodes

10/09/2020
MIFAS

En Manu és una persona aventurera que ha viatjat per mig mon amb la seva cadira de rodes, i reivindica que tothom té dret a viatjar i moure’s per tot arreu.

La setmana passada el nostre soci, integrant de l’equip de bàsquet  i monitor de les sessions de sensibilització, Manu Heras, va començar a rodar, amb la seva cadira de rodes, el Camí de Sant Jaume, un tram que s’inicia al Cap de Creus i finalitza a Alcarràs, Lleida, entrant després a terres aragoneses.  

En les seves primeres tres etapes, Port de la Selva – Vilajuïga – Pontós - Girona, en Manu ha pogut comprovar que fer aquest camí no és gens fàcil si ets una persona usuària de cadira de rodes. En primer lloc per l’orografia del terreny i en segon lloc perquè hi ha pocs trams realment accessibles o adaptats. A més, en la seva parada al Monestir de Sant Pere de Rodes, malgrat que el personal és molt atent, no va poder entrar perquè l’accessibilitat és inexistent.

En Manu és un aventurer que ha viatjat per mig mon amb la seva cadira de rodes demostrant i posant en valor les capacitats de les persones amb discapacitat. També reivindica que tothom, tingui la capacitat que tingui, té dret a viatjar i moure’s per tot arreu, un objectiu compartit amb MIFAS. En el cas del camí de Sant Jaume, cal fer trams més accessibles, manteniment dels que sí ho són, i involucrar les administracions perquè es bolquin i creguin realment en el turisme per a tothom.

Si voleu fer seguiment de les etapes que va fent en Manu, el podeu seguir a les seves xarxes socials: FACEBOOK i INSTAGRAM

Comentaris