La Residència i el Centre Pere Llonch de MIFAS ofereixen places Respir subvencionades

08/05/2014

Els mesos de juny i juliol de 2014, la Residència ubicada a Girona i el Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de Vilafant de MIFAS ofereixen places respir subvencionades.

Són places de curta estada adreçades a persones amb discapacitat física que necessiten supervisió i ajuda en les activitats de la vida diària.

En concret, la Residència ofereix estades de fins a unmàxim de 4 nits a un preu especial de 20€/nit i amb tots els serveis propis de la Residència inclosos: allotjament, manutenció, atenció i cura personal, servei d’infermeria, servei de neteja i servei de dinamització.

L’objectiu de l’estada és, per una banda, oferir un període de descans a les persones curadores de persones dependents amb una discapacitat física i per l’altra, que la persona amb discapacitat pugui gaudir d’un període de vacances fora del seu nucli familiar.

El Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de Vilafant ofereix un servei d’atenció diürna amb unaestada màxima d’una setmana, de dilluns a divendres en horari de 9 a 17h, a un preu especial de 5€/dia amb tots els serveis propis del centre inclosos: menú diari, ocupació terapèutica, activitats prelaborals, atenció i cura personal i gimnàs de fisioteràpia.

L’objectiu de l’estada és oferir unes hores de descans a les persones curadores de persones dependents amb una discapacitat física i que la persona amb discapacitat conegui com és l’activitat en un centre diürn.

La Fundació MIFAS ofereix les places respir a un preu molt reduït gràcies a la col•laboració de la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral - FEPCCAT i del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad a través de la convocatòria del 0,7 de l’IRPF 2013.

Per més informació, contacteu amb la Treballadora Social, al 972 41 40 41.

Consulta les ofertes:

Oferta places privades Residència
Oferta places privades Centre de Dia Pere Llonch

Comentaris