La Residència de MIFAS obre les seves portes per donar a conèixer el seu servei

19/06/2015

Avui, 19 de juny, la Residència de MIFAS, ubicada al barri de Sant Narcís de Girona, ha dut a terme una jornada de portes obertes adreçada a futurs residents, familiars, cuidadors i professionals del sector.

L’objectiu de la jornada era donar a conèixer, sobretot, una promoció de Places Respir per estades temporals a preu bonificat gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral.  En concret, s’ofereixen estades d’un mínim de 3 nits fins a un màxim de 7 (amb opció d’ampliar si es vol gaudir de més dies d’estada) a un preu especial de 20€/nit i amb tots els serveis propis de la Residència inclosos, des del 15 de juny fins el 15 d’octubre.

Els objectius de l’estada són, per una banda, oferir un període de descans als curadors de persones dependents amb una discapacitat física o paràlisi cerebral i per l’altra, que la persona amb discapacitat pugui gaudir d’un període de vacances fora del seu nucli familiar.

Els assistents han visitat les instal·lacions de la mà de la directora del centre i s’han explicat tots els serveis de què disposa.

Comentaris