La residència de MIFAS ha fet 10 anys

01/07/2013

El passat divendres 28 de juny, un centenar de persones van assistir a l’acte de portes obertes amb motiu del 10è aniversari de la Residència que MIFAS gestiona al barri de Sant Narcís de Girona.

El delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Casadesús, el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy i la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Montserrat Roura, entre altres personalitats i polítics de diferents partits de les contrades gironines, han acompanyat el President de MIFAS, Pere Tubert, juntament amb residents, amics, familiars, treballadors i veïns en aquesta celebració.

Pere Tubert, acompanyat per la directora de la Residència i altres membres de l’entitat, van convidar a la comitiva a visitar les instal·lacions de la Residència per conèixer una mica més de prop els serveis que s’hi ofereixen. Un cop finalitzada la visita, el Sr. Pere Tubert va obert els parlaments donant la benvinguda als assistents i destacant la qualitat humana i professional de les persones que hi treballen, sobretot els curadors que fan una de les tasques més importants dins del centre.

Seguidament, van intervenir el Sr. Xavier Soy que va destacar la importància de tenir una Residència a Girona adreçada a aquest col·lectiu i el Sr. Eudald Casadesús que va realçar la feina que fa el Grup MIFAS no només a la Residència sinó també a altres àmbits del món de la discapacitat subratllant la capacitat innovadora de l’entitat.

Finalment, el Sr. Pere Tubert, President de MIFAS, ha agrair la presència de les autoritats i la confiança que els residents dipositen a l’entitat així com també al personal que ha aconseguit que la Residència de MIFAS esdevingui a dia d’avui tota una realitat per a un dels col·lectius que més atenció necessita de la societat: les persones amb discapacitat física.

Comentaris