La Fundación ONCE dona dues ajudes econòmiques al Grup MIFAS

12/01/2018

La Fundación ONCE, a través de la convocatòria Plan de Prioridades 2017, ha atorgat dues subvencions al Grup MIFAS, una a l’Associació per la compra d’una furgoneta adaptada i l’altra, a la Fundació per potenciar l’enfortiment dels CETS de l'entitat.

En concret, i amb aquestes aportacions,  l’Associació  podrà  disposar  d’ un vehicle adaptat per al transport de les persones usuàries que assisteixen diàriament al Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva.  Amb aquesta furgoneta, que en substituirà  una de vella que presenta moltes avaries, el centre reforçarà el servei complementari de transport adaptat porta a porta que fa un recorregut per Girona ciutat i pobles propers,  recollint les persones usuàries al seu domicili i transportant-les al centre i viceversa.

Al mateix temps, la Fundació MIFAS ha rebut una subvenció per ajudar a potenciar les línies de negoci de l’entitat. L’objectiu del programa ha estat millorar la qualitat de l’activitat empresarial i també facilitar la integració laboral de les persones amb discapacitat dins dels Centres Especials de Treball de l’entitat.

En aquest sentit, les persones treballadores dels nostres Centres Especials de Treball han rebut un acompanyament personalitzat des de la seva incorporació i s’han realitzat accions de seguiment a través d’un equip multidisciplinari.