La Fundación ONCE atorga dues subvencions a Grup MIFAS per a diferents projectes

27/12/2022
MIFAS

Amb aquestes aportacions s’ha reestructurat l’espai superior de les oficines centrals de MIFAS creant dues aules de formació que permetran fer formacions de Certificats de Professionalitat i s’ha pavimentat l’entrada del Centre Ocupacional de Riudellots.

La Fundación ONCE ha atorgat dues subvencions al Grup MIFAS, en el marc de la convocatòria Plan de Prioridades 2022.

Una de les subvencions ha estat per a la Fundació MIFAS. Amb aquesta s’han reformat i adequat les oficines centrals de Girona per disposar de dues aules de formació que compleixin amb els criteris d’homologació i poder impartir Certificats de Professionalitat del catàleg formatiu del SOC. Les persones beneficiàries d’aquest projecte seran les que tinguin un grau igual o superior al 33% de discapacitat física, orgànica i/o sensorial, que estiguin en recerca o millora de feina i amb domicili a les comarques de Girona o l’Alt Maresme. L’objectiu és que les persones beneficiàries aconsegueixin un certificat que acrediti els seus coneixements laborals per tal que augmentin les oportunitats de trobar un lloc de treball.

L’altra subvenció ha estat per a l’Associació MIFAS i gràcies a ella s’ha pogut pavimentar l’accés principal del Centre Ocupacional que MIFAS gestiona a Riudellots de la Selva. L’accés al centre estava molt malmès a causa de les condicions climàtiques i el trànsit de vehicles augmentant el risc de caigudes de les persones beneficiàries. Amb aquesta nova pavimentació s’ha millorat la seguretat de les persones, augmentant la seva autonomia i confiança i la millora de l’accessibilitat general.