;

La Fundación Mutua Madrileña atorga un ajut econòmic a l’Associació MIFAS

09/04/2019
MIFAS

El programa seleccionat ha estat “Actualització de l’equipament de la Residència MIFAS”.

Ahir, a Madrid, es va dur a terme l’acte oficial de l’entrega d’ajuts econòmics de la Fundación Mutua Madrileña, dins de la seva VII Convocatòria Anual d’Ajudes a Projectes d’Acció Social.  L’Albert Carbonell, president de l’Associació MIFAS, hi fou present.

La Fundación Mutua Madrileña ha concedit a l’Associació MIFAS un ajut de 30.000€ pel programa “Actualització de l’equipament de la Residència MIFAS” que s’ha destinat a la compra de 30 llits amb somiers articulats amb baranes i rodes amb frens centralitzats per a la residència que l’entitat gestiona a Girona. Aquests llits substitueixen els que hi havia, que havien quedat obsolets i ofereixen ergonomia, seguretat i confort a les persones amb greus patologies físiques que viuen de forma permanent a la residència.

També s’han pogut comprar 12 triangles de llit per facilitar les mobilitzacions i les incorporacions i una cadira de bany per a facilitar les tasques de suport a les dutxes.

Un total de 36 persones amb gran discapacitat física s’han beneficiat d’aquesta ajuda.

L’Associació MIFAS ha estat una de les 37 entitats beneficiàries que han rebut un total de 900.000€ en diferents programes i iniciatives socials.

Comentaris