La Fundació MIFAS contracta una persona dins el programa Treball i Formació

17/01/2022
MIFAS

Una dona amb discapacitat i situació d’atur es va incorporar el passat 4 de gener a la plantilla del Grup MIFAS gràcies al Programa Treball i Formació que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya.

La Fundació MIFAS s’ha acollit a la darrera convocatòria de la subvenció Treball i Formació convocada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, concretament a la línia DONA. Aquest programa té per objectiu dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'actuacions de contractació laboral, formació i actuacions d'acompanyament.  

El programa ha permès la contractació d’una dona amb discapacitat amb un contracte de treball de 12 mesos, que va iniciar el passat 4 de gener i que inclou accions formatives i d’acompanyament per millorar les seves opcions per trobar feina en el futur.

Les tasques a desenvolupar són per donar suport a la Residència que MIFAS gestiona a la ciutat de Girona i al Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva. Farà acompanyament en les rutes de transport, participació i suport en les activitats diàries dels centres i en les activitats de la vida diària de les persones usuàries.

El Programa Treball i Formació està impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social y el SEPE.