La Fundació la Caixa subvenciona el projecte Nou servei d’entrenament en vida independent per a persones amb discapacitat física, a la Residència MIFAS

28/04/2023
MIFAS

La Fundació la Caixa ha atorgat una subvenció a la Fundació MIFAS pel projecte Nou servei d’entrenament en vida independent per a persones amb discapacitat física, en el marc del Programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials, Catalunya 2022.

El projecte té com a objectiu principal la posada en marxa d’un nou servei d’entrenament en habilitats i competències de la vida diària per a persones amb discapacitat física. El servei s’implementarà en un pis situat a la planta superior de la Residència MIFAS i propietat de l’entitat on actualment s’han iniciat les obres per actualitzar les instal·lacions i adaptar-les a les noves necessitats.

L’actuació la supervisa un arquitecte que coordina totes les fases de la reforma que consisteix en la supressió de barreres per millorar l’autonomia de les persones, concretament en la modificació d’una de les habitacions per incrementar el número de dormitoris, la unificació del menjador i la cuina, la renovació i adaptació dels lavabos i la instal·lació de productes de suport.