;

La Fundació “la Caixa” atorga una subvenció a MIFAS per a la contractació d’un/a dinamitzador/a

30/03/2022
MIFAS

La Fundació “la Caixa” dins la seva convocatòria Catalunya 2021 ha atorgat una subvenció a la Fundació MIFAS per posar en marxa el projecte VIDA ACTIVA: Servei de dinamització sociocultural per a persones amb discapacitat física.

Aquest projecte el gestionarà un/a dinamitzador/a amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar psicològic de les persones amb discapacitat que assisteixen als centres assistencials de l’entitat i sovint els manquen activitats de lleure fora de l’horari habitual del centre.

Així doncs, amb aquesta figura i la coordinació d’un equip de persones voluntàries, es posa en marxa un servei de lleure plenament adaptat als gustos i les necessitats d’aquestes persones, sobretot promovent activitats el cap de setmana, festius i períodes de vacances. Es busca millorar la qualitat de vida i el benestar psicològic d’aquestes persones amb discapacitat a través de la realització d’activitats de relació i socialització vinculades amb l’esport, la natura i la cultura amb persones de fora de l’entorn habitual alhora que es facilita un espai de ‘respir’ a les seves famílies per afavorir la descàrrega i el descans de les persones curadores familiars.

A aquestes sortides s’hi podran sumar també persones sòcies de l’entitat amb mobilitat reduïda o gran dependència amb necessitat d’ampliar les seves relacions fora de l’entorn familiar per a prevenir o revertir possibles situacions d’aïllament i solitud.

Comentaris