La fira de mostres de Girona acollirà, enguany, la taula rodona “Per un mar accessible”, que promou l’accessibilitat a l’entorn.

18/10/2023
MIFAS

El Club Nàutic de l’Escala i Grup MIFAS, que col·laboren plegats en aquest projecte, “Per un mar accessible”, presentaràn la taula rodona que se celebrarà el 31 d'octubre, a les 12h a la Fira de Mostres de Girona.

La iniciativa del projecte té com a objectiu acostar la navegació a vela a 250 persones amb discapacitat del territori gironí, permetent-los gaudir dels beneficis de l'esport nàutic.

A través d'aquest esdeveniment, es pretén donar a conèixer el projecte i les experiències personals dels usuaris del Grup Mifas que han participat en aquesta iniciativa.

Aquesta destacada col·laboració compta amb el suport d'importants entitats i organismes, com el Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava (GALP), Grup MIFAS, Fundació La Caixa, la Federació Catalana de Vela, la Diputació de Girona i la secretaria general de l'Esport i l'Educació Física de la Generalitat de Catalunya.

L'esdeveniment comptarà amb les intervencions del president del Club Nàutic L'Escala, Narcís Carreras, i del president del Grup Mifas, Artur Altabas. El director esportiu del Club Nàutic L'Escala, Xavi López, presentarà el projecte i els usuaris del Grup Mifas compartiran les seves vivències en primera persona. Una oportunitat per aprendre sobre aquest projecte innovador i inspirador que busca fer que el mar sigui accessible per a tothom.

Més info aquí.

 

Detalls de l'esdeveniment:

  • Per un mar accessible
  • Data: Dimarts, 31 d'octubre de 2023
  • Hora: 12:00 hores
  • Lloc: Estand del Club Nàutic L'Escala a la Fira de Mostres de Girona, Palau de Fires