La FCEDF dona per acabada la temporada

13/05/2020
MIFAS

La FCEDF ha enviat un comunicat als clubs informant que dona per finalitzada la temporada 2019/20.

Així doncs, i seguint les instruccions rebudes de les autoritats governamentals, esportives i sanitàries, les competicions organitzades per la Federació es donen per acabades a data 15 de març de 2020, dia en què oficialment es va declarar l’estat d’alarma.

Aquesta decisió afecta a tots els clubs i en concret al bàsquet en cadira de rodes, l’escoleta  i el pàdel de la Secció Esportiva MIFAS.

Pel que fa al bàsquet en cadira de rodes, l’equip no competirà a les Jornades dels Jocs Catalans de l’Esport Adaptat en el marc de la Copa Catalunya 2020 de BCR que s’havia de celebrar a Palamós el cap de setmana del 13 i 14 de juny. Aquestes s’han suspès amb la intenció de  jugar a finals d’aquest any.

L’escoleta també ha finalitzat perquè la Lliga Catalana s’ha suspès definitivament i sense campió de categoria perquè quedaven molts partits per disputar.

Pel que fa al pàdel, també es suspèn definitivament i no es declararà cap campió de lliga perquè restava jugar el 90% de la competició iniciada el 26 de febrer de 2020.

La Federació ha informat també que està treballant per plantejar la pròxima temporada malgrat la situació excepcional que s’està vivint.