La Cursa Sant Silvestre de Girona incorpora la modalitat amb cadira de rodes

17/12/2021
MIFAS

Font: Ajuntament de Girona. La Mini Sant Silvestre comptarà amb tres propostes de recorregut amb l’objectiu que sigui una cursa inclusiva i oberta a tothom. Us animem que hi participeu. Podeu fer la inscripció fins al 30 de desembre.

El proper 31 de desembre, l’Ajuntament de Girona organitza la tradicional Cursa de Sant Silvestre. La principal novetat d’enguany és que la competició de 5 km incorpora la modalitat amb cadira de rodes amb l’objectiu que sigui una cursa inclusiva i oberta a tothom.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la web de la Sant Silvestre, i hi ha temps fins al dijous 30 de desembre per apuntar-se.  

La cursa s’iniciarà a les 18h amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Abans però, tindrà lloc l’11a Mini Sant Silvestre, la qual també serà inclusiva amb la proposta de tres recorregut diferents. 

El recorregut serà de 5 km i les persones participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell.

Des de MIFAS i Multicapacitats fem una crida per aconseguir persones voluntàries que vulguin donar un cop de mà a les persones amb discapacitat que ho necessitin.

Les persones interessades en fer tasques de voluntariat poden enviar un correu electrònic a l’adreça activitatsesports@ajgirona.cat.

Més informació i inscripcions:

https://web-girona-cat.translate.goog/ssilvestre?_x_tr_sl=ca&_x_tr_tl=es&_x_tr_hl=ca