L’Obra Social “la Caixa” ofereix a Girona pisos de lloguer assequible

21/09/2015

2 dels habitatges d’aquesta promoció estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, o amb un 33% de discapacitat.

L’Obra Social ”la Caixa” a l’any 2004 va posar en marxa el Programa d’Habitatge Assequible amb l’objectiu de facilitar l’accés a un habitatge a: joves, gent gran, famílies i persones amb mobilitat reduïda.

La promoció de Girona  - Accés Nord, situada al c/ Francesc Ferrer Gironès, consta de 90 habitatges, 2 dels quals són adaptats. Aquesta promoció es va entregar a l’any 2009 i recentment han quedat alguns habitatges disponibles. És per aquest motiu que s’ha obert novament convocatòria.

Amb lloguers a partir de 307 €/mes, els habitatges d’1 o 2 habitacions disposen de plaça d’aparcament vinculada i acabats de primera qualitat.

D’entre els principals requisits, que hauran d’acreditar els interessats que vulguin optar, destaquen els següents:

- Ser de nacionalitat espanyola o tenir permís de residència de llarga durada

- No tenir cap habitatge en propietat

- En cas de voler optar a un habitatge adaptat, el sol·licitant o algun membre de la unitat familiar haurà de ser discapacitat amb mobilitat reduïda o tenir un grau de discapacitat d’un mínim del 33%.

En aquesta convocatòria els habitatges s’adjudiquen per ordre d’inscripció. La sol·licitud es pot fer a través del web: http://obrasocial-lacaixa.com/ca/vivienda-asequible/home

Més informació relativa als habitatges de la promoció de Girona:  http://obrasocial-lacaixa.com/ca/vivienda-asequible/girona/Girona/GironaAccesNord/6249

Comentaris