L’Obra Social “la Caixa” i la Fundació MIFAS signen un conveni de col·laboració

07/10/2015

El president de MIFAS i la Directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona han signat un conveni de col·laboració per fomentar la integració laboral de les persones amb discapacitat.

Avui a l’oficina de CaixaBank del carrer Santa Clara de Girona, el president de MIFAS, Albert Carbonell i la Directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle Pujol, han signat un conveni de col·laboració per fomentar la integració laboral de les persones amb discapacitat física de la comarca del Maresme.

En concret, l’Obra Social “la Caixa” ha realitzat una aportació econòmica a la Fundació MIFAS i al Centre Especial de Treball, Basedi, dins la seva convocatòria Inserció sociolaboral 2015 en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.

Amb aquesta aportació, les dues entitats posaran en marxa un programa per promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat que resideixin a la comarca del Maresme, oferint aquest servei a prop de casa seva i podent incrementar en gran mesura, les seves oportunitats de treball. 

Comentaris