L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació MIFAS firmen un conveni de col·laboració

03/07/2018

Amb aquesta col·laboració, MIFAS comprarà dues cadires de rodes que serviran per potenciar la sensibilització de la societat sobre les diverses problemàtiques que afecten el col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Aquest matí, la directora de Banca Institucions de Girona de CaixaBank, Gemma Batlle, i el president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell, han formalitzat el conveni de col·laboració amb el que l’Associació MIFAS adquirirà 2 cadires de rodes per usar en les accions de sensibilització que ofereix als alumnes dels centres educatius de la demarcació de Girona.

L’Associació MIFAS, des de l’any 2002, fa campanyes informatives als alumnes de primària, secundària i també a estudiants universitaris sempre amb continguts adaptats a cada franja d’edat. Fins a la data, s’han fet 1272 sessions i prop de 32.200 alumnes han gaudit de l’experiència.  L’objectiu de les actuacions és sensibilitzar els més joves sobre les problemàtiques amb les que es troben les persones amb discapacitat en el seu dia a dia  i que aquestes aprenguin d’una manera divertida, els valors de la solidaritat, la tolerància, el respecte i l’acceptació de les diferències, valors indispensables per integrar les persones que tenen necessitats especials.

Aquestes dues cadires que l’Obra Social “la Caixa” concedeix a MIFAS se sumen a les 10 cadires que l’any 2014 la mateixa Obra Social va atorgar a l’entitat mitjançant també un conveni de col·laboració i que han servit, durant tots aquests anys per realitzar accions de sensibilització arreu de la demarcació de Girona.