L’Obra Social “la Caixa” fa un donatiu a Fundació MIFAS per a la renovació dels ancoratges de seguretat de les furgonetes

10/10/2022
MIFAS

Amb l’import donat, s’han comprat nou ancoratges per renovar, substituir i tenir-ne de recanvi a fi de seguir garantint la seguretat de les persones que fan ús del transport adaptat de MIFAS.

L’Obra Social “la Caixa” ha fet un donatiu a la Fundació MIFAS per tal de renovar els ancoratges de seguretat de la flota de vehicles de l’entitat. Actualment, MIFAS disposa de vuit vehicles adaptats que s’utilitzen per a diferents serveis. El més freqüent és el servei de transport adaptat amb el que es fan les rutes de transport de les persones usuàries que assisteixen diàriament als centres assistencials i també les activitats exteriors que s’organitzen tants dins com fora de l’horari del centre. No obstant, les furgonetes s’usen també per a la realització d’activitats de lleure els caps de setmana i per als desplaçaments de l’equip de bàsquet en cadira de rodes quan han de jugar fora de Girona.

Així doncs, amb l’import donat, s’han comprat nou sistemes de seguretat per als ancoratges de les cadires de rodes que serviran per substituir sistemes antics per més nous i per tant més segurs, substitució d’aquells que estan trencats i tenir-ne de recanvi per a possibles trencaments.

Amb aquesta actuació, 157 persones amb discapacitat i 37 persones treballadores se’n veuran beneficiades.