L’Escoleta MIFAS de BCR s’estrena al damunt d’una pista

08/10/2018

El dissabte 6 d’octubre, l’Escoleta de BCR de MIFAS va fer el seu primer partit amistós a la pista del Comkedem, a Barcelona i ho va fer amb una victòria de 10 a 24.

Un resultat que deixa molt bones sensacions a l’equip tenint en compte que és la primera vegada que l’Escoleta trepitja una pista de bàsquet per disputar un partit. Fins ara, els seus integrants, entrenaven per practicar un esport i fer exercici,  un projecte que ha anat agafant força els darrers dos anys i ha acabat amb els jugadors federats per poder jugar partits.

Aquesta temporada, l’Escoleta jugarà a la Lliga Catalana. Els partits de casa els disputarà, els diumenges, al Pavelló de Sant Gregori, qui cedeix les seves instal·lacions per als entrenaments, dos dies per setmana.

Per altra banda, l’equip sènior, el Válida sin barreras CB MIFAS, ha començat la Lliga Catalana perdent el partit del cap de setmana, davant del seu rival, l’Unes FC Barcelona.  L’equip disputarà a les Lligues Catalana i Espanyola com els darrers anys.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

03:27