L’Escoleta de MIFAS es trasllada a Vilablareix

09/10/2020
MIFAS

Ahir 8 d’octubre, l’Escoleta de MIFAS va fer el seu primer entrenament a la població de Vilablareix gràcies a un acord amb el consistori municipal.

Des del 2018, l’Escoleta de MIFAS, escola d’esport adaptat, entrenava al pavelló municipal de Sant Gregori, una població que va obrir les portes a l’escoleta des del primer dia i on jugadors, entrenadors i famílies han estat molt ben acollits. No obstant, la decisió del trasllat, s’ha pres a causa de la situació de pandèmia que estem vivint i en què l’Ajuntament de Sant Gregori, s’ha vist mancat d’espai a causa del desdoblament de grups dels diferents esports que es fan al municipi, per evitar al màxim la propagació de la COVID 19.

Finalment, i després de diferents trobades amb diverses poblacions, Vilablareix ha ofert les instal·lacions del pavelló municipal a MIFAS per a poder desenvolupar l’activitat. Unes instal·lacions totalment adaptades i on l’Escoleta entrenarà un dia a la setmana.

Des de MIFAS volem agrair al Sr. Marc Avellí Muñoz, regidor d’esports, activitat física i noves tecnologies de l’Ajuntament de Vilablareix la cessió de l’espai, al Sr. Genís Avilés, coordinador del CB Vilablareix per facilitar-nos la disponibilitat d’horaris i també al Sr. Joaquim Roca Ventura, alcalde de Sant Gregori, la bona acollida que hem tingut al llarg dels 3 anys que l’Escoleta ha entrenat al municipi.